Naša poruka

Dragi prijatelji i kolege,

Svi mi, koji smo se opredelili, da sigurnu i udobnu poziciju državnog činovnika, zamenimo neizvesnim i teškim poslom privatnog geodete delimo istu sudbinu i trpimo iste posledice problema koji prate naš posao. I, kao što svi gutamo istu prašinu na terenu, tako i svi gutamo gorke "pilule" nečije samovolje, loših zakonskih rešenja, loših odredbi podzakonskih akata i sl. Kada su problemi u pitanju, potpuno je svejedno, da li neko ima veliku ili malu firmu, da li ima licencu prvog ili drugog reda, da li ima posla ili nema. Kod problema, svi smo ISTI!

Za rešavanje problema, moramo svi biti ISTI. Moramo svi ISTO nastupati, a to je jedino moguće kroz jedno ozbiljno, dobro organizovano, masovno i snažno Udruženje.

Jasno je svakom, da pojedinci iz privatnog sektora ili manje grupe privatnika, nemaju dovoljnu SNAGU i UTICAJ, da zahtevaju i pokrenu brze promene stavova, ponašanja i prakse, kod relevantnih institucija (Republicki geodetski zavod, Inženjerska komora, ministarstvo, poreska uprava i dr.).

Zbog svega toga, poštovane kolege i prijatelji, zaboravite na podele, lične antagonizme, sujetu i ranija iskustva-shvatite da je jedini način, da se izborimo za bolji status, jako i masovno Udruženje osnivača i vlasnika privatnih geodetskih organizacija srbije!

Samo UDRUŽENI možemo biti SNAŽNI!

FaLang translation system by Faboba

Udruženje osnivača i vlasnika privatnih geodetskih organizacija Srbije

11000, Beograd, Koste Glavinića 2, Adresa za prijem pošte: 22300, Stara Pazova, Partizanska br.20

Predsednik udruženja Vasilije Đurić
063/247-138
Predsednik UO Vasilije Jovanović
065/5454549

MB: 17675737, PIB: 104790744
 Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Najnovije vesti

 • Sednica Upravnog odbora Geoudruženja

  Beograd, 11.09.2022.g.   U Beogradu 11.09.2022.g. u restoranu "Četverac" održana je sednica upravnog odbora Geoudruženja, na sednici su prisustvovali svi članovi upravnog odbora, kao i Predsednik i zamenik predsednika Geoudruženja. Podnet je izveštaj Predsednika udruženja Vasilija Đurića i P...
 • Obaveštenje geodetskim organizacijama

  OBAVEŠTENJE O STATUSU SERVISA AGROS, GRIDER I GEOMREŽE RGZ-a, 29.08.2022.g. Poštovani članovi, Geoudruženje se 09.08.2022. g. putem dopisa obratilo RGZ-u za organizovanje sastanka, čija je tema obnova i uspostavljanje saradnje. Istim dopisom je zatraženo od RGZ-a da na svojoj internet stranici...
 • Obaveštenje o aktivnostima Geoudruženja

  Beograd, 11.08.2022.godine Od 8. Redovne skupštine Geoudruženja koja je održana 21.05.2002. godine u Požarevcu, Skupštini Geoduruženja je pristupilo više od 20 novih članova, kojima ovom prilikom želimo dobrodošlicu u Geoudruženje. Novo rukovodstvo se trudi da ispunjava ciljeve koji su zacrta...
 • 8. redovna skupština

  Na 8. redovnoj skupštini GEOUDRUŽENJA održanoj u Požarevcu 21.05.2022.g. u Restoranu "LIPOV LAD" izabrani su novi organi GEOUDRUŽENJA. Cilj novog rukovodstva je potpuno aktiviranje GEOUDRUŽENJA i priprema skupštine sa novi članovima GEOUDRUŽENJA na jesen 2022 godine.  

  Kontaktirajte nas

  Pošalji

  Copyright (c) 2022. Geoudruženje. Izrada sajta Lazacom